Detailed Notes on خواص عسل
Detailed Notes on خواص عسل
Blog Article
برای تولید فقط ۱ کیلوگرم عسل طبیعی به بیش از ۱ میلیون گل و بیش از ۴۰ هزاربار پرواز زنبورها نیاز است.[۱۹] هر زنبور در هر بار پرواز نزدیک به ۴۰ میلیگرم نکتار با خود حمل میکند. ویژگی مهم عسل آن است که در طولانی مدت فاسد نمیشود.[نیازمند منبع] برای نگهداری بعضی مواد به دور از فساد هم از آن استفاده میشود مثلاً شاهتوت را با آن مخلوط میکنند و هر چند روز یک بار آن را وارونه میکنند تا عسل به همه جای آن برسد و بدین طریق شاهتوت تا یک سال فاسد نمیشود.
گاهی، مصرف عسل بهعنوان درمانی برای آلرژیهای فصلی پیشنهاد میشود، اما شواهد علمی برای حمایت از این ادعا کافی و معتبر نیست.
از آنجایی که افراد دچار سرفه و یا گلودرد نمیتوانند به صورت مستقیم از عسل استفاده کنند، بهتر است یک قاشق از آن را در یک لیوان آب ولرم حل و سپس میل کنند.
همچنین، توجه به این نکته مهم است که خواص ضد باکتریایی عسل به میزان و نوع عسل ممکن است متغیر باشد و به ویژگی های عسل مربوط باشد.
اگر قصد خرید عسل طبیعی و حرارت ندیده برای مصارف دارویی را دارید میتوانید از طریق لینک زیر محصولات روستایی را مشاهده کنید
البته باید آن را جایگزین قند مجازشان کنند. اما آیا عسل برای این افراد خواصی هم دارد؟
این آنزیم ها می توانند به هضم مواد غذایی کمک کرده و مشکلاتی مانند سوزش معده یا گرفتگی معده را کاهش دهند.
آلودگی معمولا از سطح عسل پر شده در شیشه و/یا سایر ظروف شروع و سپس افزایش می یابد. این آلودگی بعد از
یکی از خواص مهم عسل طبیعی خاصیت ضدباکتریایی آن است که باعث شده با هر نوع عفونت باکتریایی مبارزه کند. عفونتهایی که گاهی توسط داروهای شیمیایی نیز قابل درمان نیست.
عسلهای دارای منبع گیاهی متفاوت دارای رنگ و طعم متفاوت بوده و به مقادیر نه زیاد متفاوت، حاوی قندها (ساکاروز، لوولوز، دکستروز، مالتوز و غیره) و حاوی اسیدها، پروتئینها، پیک مانها، مواد معطر و خوشبوکننده و هم چنین املاح (نظیر سدیم، گوگرد، منیزیوم، فسفر، کلر، پتاسیم، سیلیکا و غیره) آنزیمها (مانند دیاستاز، get more info گلوکز اکسیداز، کاتالاز، فسفاتاز و انورتاز) و همچنین حاوی ویتامینها (پرودوکسین، فولیک اسید) و غیره میباشند.
به هر حال، اگر شما تصمیم به استفاده از عسل به عنوان یک راهکار ممکن برای کاهش علائم آلرژی دارید، باید از این نکات توجه کنید:
محصول نهایی عسل ممکن است به تسکین درد و التهاب حلق کمک کند. خواص ضد باکتریایی عسل می توانند عوامل عفونی را کاهش دهند و از تشدید درد حلق جلوگیری کنند.
ترویج بهبودی: عسل به دلیل مواد غذایی غنی که دارد، می تواند به بهبود سریع تر زخم ها، زخم های دهانی، و زخم های جلدی کمک کند.
به دلیل اهمیت بالای زنبورعسل در گردهافشانی و افزایش باروری محصولات کشاورزی و میوهها، سازمان جهانی غذا و کشاورزی یا فائو روز ۲۰ مه هر سال را بهعنوان «روز جهانی زنبور» نامگذاری کردهاست.[۱۳]